Cabalux def
Edit Content
Cabalux def

Navigatie

Onze gegevens

Over ons

Vlaslemen veld

Al generaties actief in de vlasteelt

Al verschillende generaties zijn wij, de familie Decaluwé, actief in de vlasteelt. In 2000 begonnen we als een van de eerste firma’s vlaslemen te ontstoffen en te verpakken, zodat het als stalstrooisel gebruikt kon worden. Ons strooisel is vooral voor paarden bedoeld, maar kan evengoed bij koeien, kippen, konijnen, vogels en knaagdieren ingezet worden.

Zowel de vlasverwerking als de verpakking van de vlaslemen vindt plaats in ons vlasbedrijf in Olsene (Zulte). De vlasteelt zelf gebeurt dan weer voornamelijk in Wallonië. Recent plaatsten wij nog een gloednieuwe verpakkingsinstallatie. Daardoor kunnen we nu pallets van maximaal 60 pakken voorzien. Dat evenwel zonder de pakken te hard te persen. Zo zijn de zakken nog steeds makkelijk uit te gieten en in stallen te verdelen.

bloem

Hier kan u vlaslemen online bestellen

Stuur ons gerust een bericht als u meer inlichtingen over onze werking wil ontvangen. Vlaslemen bestellen, kan makkelijk via onze particuliere webshop of via ons zakelijke platform.

Hoewel we normaal gezien verzoeken om orders bij ons te komen ophalen, maken we voor volle vrachten vlaslemen graag een uitzondering. We voorzien dan vervoer in diverse regio’s.

Paletten vlaslemen
Industriepallets vlaslemen
V.a. € 165,36 incl. btw
V.a. € 136,66 excl. btw
Paletten vlaslemen
Europallets vlaslemen
V.a. € 103,35 incl. btw
V.a. € 85,41 excl. btw